Posted: 29 Jan 2010, 20:04 • Post subject: Re: Kid Rađa i drugari - U hudu
šaban
Joined: 23 Oct 2008, 14:51 Posts: 1728 Location: Dizel Dorf (c)
E da ovaj drugi šta repa......moram mu odad počast..........
S tolko bilog život u kvartu je slalom Ekipa diže kila baš kao Pešalov Il ćeš podvući crtu ili ćeš povući crtu Trećeg nema Jer u kvartu je tako Sve pičke bi dale pičke za pare Na Gilera Runneru moš jebati Pamelu
Kad neko u ovako KRATKIM CRTAMA ubije.....pa ja sam...ne znam.
Il ćeš podvući crtu ili ćeš povući crtu
Beton. E sad možda neko krivo protumači ili polovično....ali onaj ko kopa ovaj lajn....jebote....ne može kraće a točnije
A ovo sa Gilera Runnerom i cijelom tom skuter spikom možemo shvatit samo mi Primorci koji smo pecali ženske na motorinima od 90ih na ovamo, od Torija, BTa, Atki, Cetki, Devi, 15ica i sličnih krametina pa do "modernih" skutera
Ubojstvo je ovo teško i ja koji nisam preslušao možda niti jedan demo uradak ove ni prošle godine odma skačem na zaključak da je ova stvar - najjači demo singl u zadnje 2 godine.
Eto reko sam i pušite mi kurac ako vam se ne sviđa moj odabir.
Posted: 29 Jan 2010, 23:31 • Post subject: Re: Kid Rađa i drugari - U hudu
FUNK-RAP ČOLA
Diplomat wrote:
E da ovaj drugi šta repa......moram mu odad počast..........
S tolko bilog život u kvartu je slalom Ekipa diže kila baš kao Pešalov Il ćeš podvući crtu ili ćeš povući crtu Trećeg nema Jer u kvartu je tako Sve pičke bi dale pičke za pare Na Gilera Runneru moš jebati Pamelu
Kad neko u ovako KRATKIM CRTAMA ubije.....pa ja sam...ne znam.
Il ćeš podvući crtu ili ćeš povući crtu
Beton. E sad možda neko krivo protumači ili polovično....ali onaj ko kopa ovaj lajn....jebote....ne može kraće a točnije
A ovo sa Gilera Runnerom i cijelom tom skuter spikom možemo shvatit samo mi Primorci koji smo pecali ženske na motorinima od 90ih na ovamo, od Torija, BTa, Atki, Cetki, Devi, 15ica i sličnih krametina pa do "modernih" skutera
Ubojstvo je ovo teško i ja koji nisam preslušao možda niti jedan demo uradak ove ni prošle godine odma skačem na zaključak da je ova stvar - najjači demo singl u zadnje 2 godine.
Eto reko sam i pušite mi kurac ako vam se ne sviđa moj odabir.
Posted: 04 Feb 2010, 15:33 • Post subject: Re: Kid Rađa i drugari - U hudu
grimey boot man
riječ na diplomata malo veća riječ na kmicu i neka prosječna riječ na loodacka i riječ ovako počasna na lubenija ali nije neka riječ već ono riječ čisto da te spomenem bratemoj
_________________ [quote="Neky"]sv. ti jebem[/quote]
Posted: 09 Feb 2010, 00:17 • Post subject: Re: Kid Rađa i drugari - U hudu
Warnings: 1
al kako njega boli pimpek.... znaci doso tu na radio, ubio, i otiso kuci... znaci, to je rep.... a fazon, najveci razlog sto nije u djecacima je sto ne moze da izdrzi toliku kolicinu zezanja
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum